BlokhuttenOutlet.nl Blokhut met overkapping lessenaar dak 300 x 300 + 300cm
€4.764,00
Specificaties
Type dakLessenaars dak
HoutsoortZweeds Vuren
Houtdikte28 mm
Afmeting tuinhuis
Afmeting overkapping
WandhoogteVoor 217 cm / achter 207 cm
Dakhoogte totaalVoor 222 cm / achter 212 cm
Toon meer specificaties (7)
Info over product

Blokhut met overkapping lessenaars dak 300 x 300 + 300cm met dubbele deur. Deze blokhut met overkapping wordt compleet bij u thuis afgeleverd.

Wat zit standaard bij de prijs van de blokhut inbegrepen?
Casco bouwpakket inclusief: Hoge drempelloze deur voorzien van echt glas, verstelbare voet onder iedere staander, 18mm OSB3 dakhout met EPDM dakbedekking uit 1 stuk geleverd (10 jaar garantie), alle bevestigingsmaterialen (ook kit) en duidelijke montagehandleiding. De blokhut wordt gratis bij u thuis bezorgd*.
* m.u.v. de Waddeneilanden, België en Duitsland


Overkapping links of rechts
De overkapping kan standaard zowel links als rechts van de blokhut worden geplaatst.

Stevige wind- en waterdichte hoekverbindingen
De hoekverbindingen worden gefreesd waardoor deze perfect op elkaar aansluiten. 

De beste kwaliteit voor de laagste prijs
Doordat wij rechtstreeks leveren vanuit Nederlandse productiefabriek kunnen wij standaard blokhutten, tuinhuizen en overkappingen zeer goedkoop en snel leveren. Het team van blokhuttenoutlet.nl beschikt over ruim 25 jaar ervaring in blokhutten en is met continue processen bezig op het gebied van nieuwe modellen en technieken met het streven naar perfectie.

Uiteraard kunt u het blokhuttenpakket ook uitbreiden met onze accessoires:

- Dompel-impregnatie (in kleur mogelijk)

Dompel-impregnatie is een populaire techniek om hout te verduurzamen. Bij deze behandeling gaan de planken, los van elkaar, in een dompelbad en worden volgezogen met een alkyd impregnant, vervolgens gaan ze de droogkamer in om te drogen. Deze methode zorgt ervoor dat de natuurlijke houtstructuur zichtbaar blijft. Mocht u liever een dekkende kleur willen, dan dient u het zelf te behandelen, u zou dan deze behandeling kunnen gebruiken t.b.v. een goede grondlaag. 
Onze kleuren zijn: kleurloos, black wash, antra wash, grey wash, white wash, oak wash en brown wash. Wanneer u voor de kleur ''kleurloos'' kiest, dient u er rekening mee te houden dat dit echt een voorbehandeling is van het hout. Het hout dient dan na montage binnen 8 weken met een gekleurde beits te worden behandeld. Kleur zorgt er namelijk voor dat er pigment in het impregnant of beits zit en dit biedt bescherming tegen UV straling.
U kunt meerdere kleuren kiezen bij een blokhut of overkapping. Zo kunt u bijvoorbeeld de wanden voorzien van een bepaalde kleur en de dakconstructie bestaande uit boeidelen, windveren en gordingen, in een andere kleur. Dakhout kan niet worden gedompeld.
Vindt u schilderen geen probleem en gaat u liever zelf aan de slag? Uiteraard kunt u het hout ook gewoon onbehandeld laten leveren en alle planken zelf voorzien van een gekleurde beits. Wij adviseren dan wel om alle planken, vóór montage, te beitsen en te laten drogen, omdat u later niet meer bij de veer en groef van de plank komt.
Gebruikt u de dompel-impregnatie methode als grondlaag en gaat u het nadien zelf nog beitsen voor een dekkend resultaat of laat u het hout onbehandeld leveren? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een beits op waterbasis. 

 

- Hardhouten funderingsprofielen < AANRADER    
Dit is in veel gevallen een belangrijke basis voor een blokhut/overkapping. We zien namelijk vaak dat de blokhut/overkapping op bestrating of opsluitbanden wordt geplaatst en omdat bestrating van beton is, is het altijd wat vochtig. Met de hardhouten funderingsprofielen voorkomt u optrekkend vocht in de onderste planken, waardoor deze niet gaan rotten. Onze funderingsprofielen worden op maat gemaakt van de blokhut, waardoor het een strak geheel wordt, daarnaast zijn ze voorzien van veer zodat ze kunnen worden bevestigd in de groef van de onderste plank. Indien u deze optie erbij kiest dan monteren wij in de fabriek de funderingsprofielen vast aan de onderste planken, zodat u gelijk kunt starten met de opbouw. De funderingsprofielen hebben een levensduur van circa 30 jaar.

- Polyester dakgoot set compleet
De polyester dakgoot set zorgt voor een goede afwatering en deze beschermt de profielplanken tegen opspattend water. Deze set wordt altijd compleet geleverd: polyester goot, doorvoer, beugels, 2x eindkap, regenpijp tot aan maaiveld en bevestigingsmaterialen.

 

- Aluminium daktrim
Dit is een aluminium sierlijst voor op het dak voor een perfecte en luxe afwerking van uw blokhut/overkapping. Standaard worden er houten afdekkers bij geleverd, maar u kunt deze vervangen voor een aluminium daktrim.

 

- Betonpoer inclusief bevestigingsplaat
Standaard wordt er een stelvoet bij een staander geleverd welke u op de ondergrond kunt bevestigen. Indien de overkapping op een plek komt te staan waar het veel wind kan vangen, adviseren we een betonpoer inclusief bevestigingsplaat te gebruiken voor onder de staander, zodat het wordt verankert in de grond.

- Ventilatierooster set (per 4 stuks)
Dit zorgt voor een goede ventilatie in de blokhut. Hiermee voorkomt u dat er teveel vocht ontstaat, en dus uiteindelijk schimmel, in de blokhut.

- Stormverankering set metaal (per 4 stuks)
Hiermee worden de wandplanken van de blokhut aan elkaar verbonden zodat bij een hevige storm de blokhut niet wegwaait/verschuift. Wij adviseren een stormverankering set wanneer de blokhut op de vlakte komt te staan of op een plek waar het veel wind kan vangen.

 

- 18mm houten vloerpakket geïmpregneerd inclusief regelwerk
Door middel van een houten vloer zorgt u voor een droge opslag in de blokhut. Hierdoor krijgt u minder last van vocht in de blokhut dan wanneer er alleen bestrating ligt. Het vloerpakket is alleen toe te passen in de blokhut en kan niet worden gebruikt onder een overkapping.

Draairichting deur
draairichting-deur-popup-info
Draairichting deur
Dompel-impregnatie wanden
dompel-impregnatie-wanden-popup-info
Dompel-impregnatie wanden
Dompel-impregnatie dak (incl. boei & gordingen - excl. dakhout)
dompel-impregnatie-dak-(incl.-boei-&-gordingen---excl.-dakhout)-popup-info
Dompel-impregnatie dak (incl. boei & gordingen - excl. dakhout)
Dompel-impregnatie deur incl. kozijn
dompel-impregnatie-deur-incl.-kozijn-popup-info
Dompel-impregnatie deur incl. kozijn
Extra wandlaag (á 13,5cm hoog)
extra-wandlaag-(á-13,5cm-hoog)-popup-info
Extra wandlaag (á 13,5cm hoog)
Extra dichte zijwand (alleen voorzijde is dan open)
extra-dichte-zijwand-(alleen-voorzijde-is-dan-open)-popup-info
Extra dichte zijwand (alleen voorzijde is dan open)
Hardhouten funderingsprofielen
hardhouten-funderingsprofielen-popup-info
Hardhouten funderingsprofielen
Dakafwerking
dakafwerking-popup-info
Dakafwerking
Dakgoot set compleet incl. regenpijp
dakgoot-set-compleet-incl.-regenpijp-popup-info
Dakgoot set compleet incl. regenpijp
Betonpoer incl. bevestigingsplaat
betonpoer-incl.-bevestigingsplaat-popup-info
Betonpoer incl. bevestigingsplaat
Ventilatieroosters per 4 stuks
ventilatieroosters-per-4-stuks-popup-info
Ventilatieroosters per 4 stuks
Stormverankering set metaal per 4 stuks
stormverankering-set-metaal-per-4-stuks-popup-info
Stormverankering set metaal per 4 stuks
18mm houten vloerpakket geïmpregneerd incl. regelwerk (t.b.v. blokhut)
18mm-houten-vloerpakket-geïmpregneerd-incl.-regelwerk-(t.b.v.-blokhut)-popup-info
18mm houten vloerpakket geïmpregneerd incl. regelwerk (t.b.v. blokhut)
Uw samenstelling:
  • U heeft nog geen opties geselecteerd.
  • UNIEK: Eenvoudige en complete PREFAB doe-het-zelf bouwpakketten
  • Klantvriendelijkste online buitenverblijvenshop van de Benelux
  • Directe levering uit eigen Nederlandse productiefabriek
  • GRATIS en compleet bij u thuis geleverd
Wij denken graag met u mee