EENVOUDIGER WORDT HET NIET

Geen gedoe met losse materialen die zelf op maat gezaagd moeten worden, maar gewoon goed voorbereide prefab wand-, dak- en vloerelementen die alleen nog maar bevestigd hoeven te worden. CarpGarant buitenverblijven is het eerste buitenverblijven merk dat niet alleen prachtig is om te zien, maar waarvan ook het montageproces prachtig is. Wat is er nou mooier dan een snelle en eenvoudige montage waarbij je gelijk resultaat ziet. Daarmee is CarpGarant buitenverblijven de enige speler op het gebied van luxe buitenverblijven dat zo doordacht met het montageproces bezig is en inspeelt op de ontwikkelingen in de markt;

Vakkundige timmermannen worden steeds schaarser, hebben het daarmee
drukker en worden steeds kostbaarder, we zijn ons steeds bewuster van het feit dat we goed voor ons lichaam moeten zorgen en dus is licht en ergonomisch werken belangrijker dan ooit, we hebben het al druk genoeg en hebben dus niet veel tijd over, we willen met elkaar juist meer genieten van het buitenleven. De oplossing? CarpGarant buitenverblijven!

HÉT NIEUWE BOUWEN: Aan de vakkundige monteurs en doe-het-zelvers is gedacht

CarpGarant buitenverblijven levert complete prefab bouwpakketten die enorm montagetijd besparend zijn voor de vakkundige timmerman en die ook eenvoudig op te bouwen zijn door de doe-het-zelver. Onderdelen worden geleverd in prefab elementen van maximaal 1.20 meter breed zodat ze goed tilbaar zijn en voor iedere locatie goed bereikbaar zijn. Uiteraard heeft een luxe buitenverblijf ook een goed fundament nodig. Geen zorgen, ook daar heeft CarpGarant buitenverblijven aan gedacht. Wij leveren diverse soorten kant- en klare funderingspakketten op maat van het buitenverblijf. Kortom: het uitzoekwerk, de werkvoorbereiding, logistiek én een deel van de montage nemen wij graag uit handen.

Levering
Doordat wij alles ‘in huis’ hebben en niet afhankelijk zijn van andere partijen kunnen wij zeer snel leveren. We leveren in Nederland, België en Duitsland. Door heel Nederland zijn de verzendkosten gratis m.u.v. de Waddeneilanden. De pakketten zijn maximaal 1.20 meter breed, dit is ideaal voor locaties die moeilijk bereikbaar zijn.

ONTDEK HET GEMAK VAN PREFAB BOUWPAKKETTEN

Dakpanelen prefab
Bestaande uit dakhout, liggers, afschot en isolatie.
Hierdoor hoef je niet eerst zelf de liggers uit te meten, nauwkeurig te bevestigen en vervolgens het dakhout plank voor plank op maat te zagen en te bevestigen. Daarnaast hoef je ook niet zelf uren te besteden om afschot in de fundering of constructie te maken, omdat in de dakpanelen een afschotconstructie verwerkt zit zodat het water er goed afloopt. Optisch zie je dit niet. Dit is enorm tijd- en frustratiebesparend. Je kunt de panelen gelijk op de robuuste ringbalk bevestigen. Esthetisch pluspunt: er ontstaat geen kier tussen de liggers en de constructie en je hebt een mooi afgewerkt plafond. Standaard wordt ook EPDM, dak doorvoer + regenpijp en een luxe zetwerk daktrim meegeleverd.

Wandpanelen prefab
Bestaande uit 2 elementen per wand. Per element is het regelwerk al klaar gemaakt met de planken erop bevestigd. Je hoeft dus niet eerst het regelwerk zelf op maat te zagen, zorgen voor een haaks framewerk en vervolgens plank voor plank er op te bevestigen op de mm nauwkeurig. Het enige wat je hoeft te doen zijn de 2 panelen bevestigen. Hiermee bespaar je per wand 80 minuten.

Vlonder- & Vloerpanelen prefab
Indien er sprake is van een dicht gedeelte (tuinhuis), kun je er voor kiezen om daar een houten vloer in te plaatsen. Op deze manier zorg je voor een droge opslag. Bij een open gedeelte (veranda), kun je er voor kiezen om een houten vlonder te plaatsen. Onze vloeren en vlonders worden ook in prefab panelen geleverd. De panelen zijn inclusief frame- en regelwerk en zijn voorzien van worteldoek. Ook hiermee behaal je enorm veel tijdswinst en ben je gegarandeerd van kwaliteit, omdat je niet alle onderdelen zelf op maat hoeft te zagen, hoeft te zorgen voor een haaks framewerk en vervolgens alle planken vloer- en vlonderhout erop hoeft te bevestigen.

ISOLATIE EN FUNDERINGEN

Isolatie
In alle dakpanelen wordt standaard isolatie toegepast. Jarenlange ervaring heeft geleerd dat je op deze manier condens in het dak voorkomt en de temperatuur altijd een stuk aangenamer is, zowel in de zomer als in de winter. In de wand- en vloerpanelen is het ook mogelijk en eenvoudig om isolatie toe te passen.

Vlonder- & Vloerpanelen prefab inclusief fundering
Het is ook mogelijk om de vlonder- en vloerpanelen gelijk te laten leveren inclusief hardhouten fundering met piketten van 70/110cm. Zo hoef je helemaal nergens meer aan te denken!

UNIEKE AFWERKINGEN EN COMPLETE LEVERINGEN

De beste materialen zijn gebruikt om een rustpunt te creëren waarin iedereen kan genieten van een superieure buitenbeleving. Daarnaast zal je bij CarpGarant buitenverblijven echt het gemak ervaren van dat wij overal over na hebben gedacht en onszelf als doel hebben gesteld om jou volledig te ontzorgen.

Zo zijn alle bevestigingsmaterialen inbegrepen en zijn de montageschroeven bijpassend in de kleur van de wandbekleding. Bestaat het dak uit prefab elementen waar de gordingen in verwerkt zijn, hierdoor ontstaat een stijlvol afgewerkt plafond. Daarnaast is in de dak elementen afschot toegepast zodat het water goed kan weglopen, maar blijft het optisch wel een plat dak. In de dak elementen wordt standaard isolatie toegepast zodat er geen condens kan ontstaan en zo is de temperatuur altijd aangenaam. Er wordt EPDM rubberfolie uit 1 stuk meegeleverd en een zetwerk daktrim voor een luxe dakafwerking. Onder de wanden worden standaard hardhouten onderprofielen gemaakt. Op deze manier voorkom je optrekkend vocht vanuit de ondergrond waardoor de onderste planken niet kunnen gaan rotten. Ook wordt er altijd een ventilatierooster set bijgeleverd voor dichte ruimte zoals een tuinhuis. Dit is van belang voor een goede ventilatie, hiermee voorkom je dat er teveel vocht ontstaat en dus uiteindelijk schimmel. De deuren en ramen zijn altijd voorzien van ISOglas en luxe zwart beslag. De constructie bestaat volledig uit 14x14cm geschaafd hout, dus niet alleen de staanders, maar ook de ringbalk. Ook hieraan zie je de kwaliteit echt terug en het draagt bij aan een robuuste en luxe uitstraling. Al deze onderdelen worden dus standaard meegeleverd.