BlokhuttenOutlet.nl Houten overkapping plat dak 450 x 250cm
€3.343,00
Specificaties
Type dakPlat dak
HoutsoortZweeds Vuren
Houtdikte28 mm
Afmeting (b x d)
Wandhoogte223 cm
Dakhoogte totaal237 cm
Dakmaat (b x d)
Toon meer specificaties (6)
Info over product

Houten overkapping plat dak 450 x 250cm. Deze moderne overkapping wordt compleet bij u thuis afgeleverd.

Wat zit standaard bij de prijs van de overkapping inbegrepen?
Casco bouwpakket inclusief: verstelbare voet onder iedere staander, 18mm OSB3 dakhout met EPDM dakbedekking uit 1 stuk geleverd (10 jaar garantie) + dak doorvoer incl. regenpijp tot aan maaiveld, alle bevestigingsmaterialen (ook kit) en duidelijke montagehandleiding. De blokhut wordt gratis bij u thuis bezorgd*.
* m.u.v. de Waddeneilanden, België en Duitsland

Zijwand links of rechts
Naast een dichte achterwand, wordt er ook 1 dichte zijwand bij geleverd. De dichte zijwand kan standaard zowel links als rechts van de overkapping worden geplaatst. U kunt bij wijze van terplekke tijdens de montage nog bepalen aan welke zijde u de dichte zijwand plaatst, omdat dit voor de onderdelen geen verschil maakt.

Stevige wind- en waterdichte hoekverbindingen
De hoekverbindingen worden gefreesd waardoor deze perfect op elkaar aansluiten. 

De beste kwaliteit voor de laagste prijs
Doordat wij rechtstreeks leveren vanuit Nederlandse productiefabriek kunnen wij standaard blokhutten, tuinhuizen en overkappingen zeer goedkoop en snel leveren. Het team van blokhuttenoutlet.nl beschikt over ruim 25 jaar ervaring in blokhutten en is met continue processen bezig op het gebied van nieuwe modellen en technieken met het streven naar perfectie.

Uiteraard kunt u het blokhuttenpakket ook uitbreiden met onze accessoires:

- Dompel-impregnatie (in kleur mogelijk)
Dompel-impregnatie is een populaire techniek om hout te verduurzamen. Bij deze behandeling gaan de planken, los van elkaar, in een dompelbad en worden volgezogen met een alkyd impregnant, vervolgens gaan ze de droogkamer in om te drogen. Deze methode zorgt ervoor dat de natuurlijke houtstructuur zichtbaar blijft. Mocht u liever een dekkende kleur willen, dan dient u het zelf te behandelen, u zou dan deze behandeling kunnen gebruiken t.b.v. een goede grondlaag. 
Onze kleuren zijn: kleurloos, black wash, antra wash, grey wash, white wash, oak wash en brown wash. Wanneer u voor de kleur ''kleurloos'' kiest, dient u er rekening mee te houden dat dit echt een voorbehandeling is van het hout. Het hout dient dan na montage binnen 8 weken met een gekleurde beits te worden behandeld. Kleur zorgt er namelijk voor dat er pigment in het impregnant of beits zit en dit biedt bescherming tegen UV straling.
U kunt meerdere kleuren kiezen bij een blokhut of overkapping. Zo kunt u bijvoorbeeld de wanden voorzien van een bepaalde kleur en de dakconstructie bestaande uit boeidelen, windveren en gordingen, in een andere kleur. Dakhout kan niet worden gedompeld.
Vindt u schilderen geen probleem en gaat u liever zelf aan de slag? Uiteraard kunt u het hout ook gewoon onbehandeld laten leveren en alle planken zelf voorzien van een gekleurde beits. Wij adviseren dan wel om alle planken, vóór montage, te beitsen en te laten drogen, omdat u later niet meer bij de veer en groef van de plank komt.
Gebruikt u de dompel-impregnatie methode als grondlaag en gaat u het nadien zelf nog beitsen voor een dekkend resultaat of laat u het hout onbehandeld leveren? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een beits op waterbasis. 

 

- Hardhouten funderingsprofielen < AANRADER  
Dit is in veel gevallen een belangrijke basis voor een overkapping. We zien namelijk vaak dat de overkapping op bestrating of opsluitbanden wordt geplaatst en omdat bestrating van beton is, is het altijd wat vochtig. Met de hardhouten funderingsprofielen voorkomt u optrekkend vocht in de onderste planken, waardoor deze niet gaan rotten. Onze funderingsprofielen worden op maat gemaakt van de blokhut, waardoor het een strak geheel wordt, daarnaast zijn ze voorzien van veer zodat ze bevestigd kunnen worden in de groef van de onderste plank. Indien u deze optie erbij kiest dan monteren wij in de fabriek de funderingsprofielen vast aan de onderste planken, zodat u gelijk kunt starten met de opbouw. De funderingsprofielen hebben een levensduur van circa 30 jaar.

 

- Aluminium daktrim
Dit is een aluminium sierlijst voor op het dak voor een perfecte en luxe afwerking van uw overkapping. Standaard worden er houten afdekkers bij geleverd, maar u kunt deze vervangen voor een aluminium daktrim.

 

- Betonpoer inclusief bevestigingsplaat
Standaard wordt er een stelvoet bij een staander geleverd welke u op de ondergrond kunt bevestigen. Indien de overkapping op een plek komt te staan waar het veel wind kan vangen, adviseren we een betonpoer inclusief bevestigingsplaat te gebruiken voor onder de staander, zodat het wordt verankert in de grond.

- Stormverankering set metaal (per 4 stuks)
Hiermee worden de wandplanken van de overkapping aan elkaar verbonden zodat bij een hevige storm de overkapping niet wegwaait/verschuift. Wij adviseren een stormverankering set wanneer de overkapping op de vlakte komt te staan of op een plek waar het veel wind kan vangen.

Dompel-impregnatie wanden
dompel-impregnatie-wanden-popup-info
Dompel-impregnatie wanden
Dompel-impregnatie dak (incl. boei & gordingen - excl. dakhout)
dompel-impregnatie-dak-(incl.-boei-&-gordingen---excl.-dakhout)-popup-info
Dompel-impregnatie dak (incl. boei & gordingen - excl. dakhout)
Extra wandlaag (á 13,5cm hoog)
extra-wandlaag-(á-13,5cm-hoog)-popup-info
Extra wandlaag (á 13,5cm hoog)
Extra dichte zijwand (alleen voorzijde is dan open)
extra-dichte-zijwand-(alleen-voorzijde-is-dan-open)-popup-info
Extra dichte zijwand (alleen voorzijde is dan open)
Hardhouten funderingsprofielen
hardhouten-funderingsprofielen-popup-info
Hardhouten funderingsprofielen
Dakafwerking
dakafwerking-popup-info
Dakafwerking
Betonpoer incl. bevestigingsplaat
betonpoer-incl.-bevestigingsplaat-popup-info
Betonpoer incl. bevestigingsplaat
Stormverankering set metaal per 4 stuks
stormverankering-set-metaal-per-4-stuks-popup-info
Stormverankering set metaal per 4 stuks
Uw samenstelling:
  • U heeft nog geen opties geselecteerd.
  • UNIEK: Eenvoudige en complete PREFAB doe-het-zelf bouwpakketten
  • Klantvriendelijkste online buitenverblijvenshop van de Benelux
  • Directe levering uit eigen Nederlandse productiefabriek
  • GRATIS en compleet bij u thuis geleverd
Wij denken graag met u mee