Houten veranda plat dak 400 x 250cm
€6.702,00
Specificaties
Type dakPlat dak
ConstructieVolle constructie 14 x 14 cm Douglas hout geschaafd.
Afmeting veranda (bxd)400 x 250 cm (buitenmaat constructie) - De dichte zijwand kan standaard zowel links als rechts worden geplaatst
Wandhoogte230 cm
Doorloophoogte216 cm
Totale hoogte255 cm
StaandersDouglas hout 14 x 14 cm geschaafd - 4 stuks
Toon meer specificaties (8)
Info over product

Houten veranda plat dak 400 x 250cm. Deze luxe houten veranda wordt compleet als eenvoudig prefab doe-het-zelf bouwpakket bij u thuis afgeleverd. Al onze producten worden met een robuuste en volle constructie van 14x14cm geschaafd Douglas hout geleverd, ook de ringbalk.

Zeer hoge kwaliteit
Doordat wij rechtstreeks leveren vanuit onze eigen Nederlandse productiefabriek hebben wij het gehele proces in eigen beheer. Het team van Moduhout beschikt over ruim 25 jaar ervaring in luxe prefab tuinhuizen en veranda's en is met een continue proces bezig op het gebied van nieuwe modellen en technieken met het streven naar perfectie. Zo leveren wij uitsluitend volle constructies van geschaafd Douglas hout en zijn de bevestigingsmaterialen altijd afgestemd op de kleuren van het hout. De details zorgen voor perfectie en kwaliteit.

Uniek: prefab leverwijze 
Onze bouwpakketten worden niet simpelweg als losse materialen geleverd die u zelf op maat moet zagen. Nee, bij ons gaat dat gelukkig net even anders. In onze productiefabriek worden de wanden en het dakbeschot prefab voorbereid in elementen van maximaal 120cm breed. Hiermee bespaart u veel montagetijd (en frustratie). 

Wat zit standaard bij de prijs van de veranda inbegrepen?
Prefab bouwpakket inclusief: geschaafde Douglas hout staanders en ringbalk, Douglas hout zweeds rabat horizontaal buiten wandbetimmering, prefab dakelementen inclusief afschot en isolatie met EPDM rubberfolie uit 1 stuk geleverd (10 jaar garantie), dak doorvoer en regenpijp tot aan maaiveld, luxe zetwerk daktrim zwart, alle bevestigingsmaterialen (ook kit) en duidelijke montagehandleiding.
De veranda wordt gratis bij u thuis bezorgd*.
* m.u.v. de Waddeneilanden, België en Duitsland

Dichte zijwand links of rechts
De dichte zijwand kan standaard zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde worden geplaatst. Dit maakt voor de onderdelen geen verschil en kunt u bij wijze van ter plekke nog bepalen.

Uiteraard kunt u de veranda uitbreiden met onze accessoires om het geheel naar uw eigen wens samen te stellen:
- Buitenwand betimmering
Standaard wordt de wandbekleding buitenzijde voorzien van Douglas hout zweeds rabat horizontaal. Indien u liever een andere wandbekleding aan de buitenzijde wenst, is dat uiteraard ook mogelijk. Wij bieden namelijk ook andere soorten wandbekleding, zowel horizontaal als verticaal. De type wandbekledingen vindt u op deze pagina als u iets naar onderen scrolt bij het zelf samenstellen.

- Dubbele wandbetimmering veranda
Standaard is de veranda voorzien van de buiten wandbetimmering, aan de binnenzijde kijkt u dan tegen het regelwerk aan. Indien u het liever wilt afwerken met een wandbekleding, dan kunt u kiezen voor een dubbele wandbetimmering. Ook hierbij kunt u zelf uw gewenste wandbekleding kiezen. U kunt er zelfs voor kiezen om hierbij een andere type wandbekleding te doen als de buitenwand, zo creëert u een speels effect. De type wandbekledingen vindt u op deze pagina als u iets naar onderen scrolt bij het zelf samenstellen.

- Open zijkant veranda en voorkant veranda
Standaard wordt de veranda geleverd met een dichte achterwand en 1 dichte zijwand, de zijkant en de voorkant zijn open. Indien gewenst is het mogelijk om de zijkant (deels) dicht te maken met een houten wand of met trendy modules als een lamellenmodule, steellookmodule of glasschuifwanden. Aan de voorzijde kunt u ook glasschuifwanden toepassen.

- Dakoverstek
Standaard wordt er een dakoverstek van 25cm rondom toegepast (25cm voor, achter, links en rechts). Bij het dakoverstek is het mogelijk om klossen rondom toe te passen voor een sierlijk effect. Wilt u liever een zo strak mogelijke look? Dan kunt u er voor kiezen om helemaal geen dakoverstek toe te passen.

- Dompel-impregnatie (diverse kleuren mogelijk)
Bij Douglas hout is het niet noodzakelijk om het hout te behandelen, echter zal het hout dan wel sterk gaan vergrijzen. Dompel-impregnatie is een populaire techniek om hout te verduurzamen en te voorzien van een kleur. Bij deze behandeling gaan de planken, los van elkaar, in een dompelbad en worden volgezogen met een alkyd impregnant, vervolgens gaan ze de droogkamer in om te drogen. Deze methode zorgt ervoor dat de natuurlijke houtstructuur zichtbaar blijft. Mocht u liever een dekkende kleur willen, dan dient u het zelf te behandelen, u zou dan deze behandeling kunnen gebruiken t.b.v. een goede grondlaag. 
Wanneer u voor de kleur ''kleurloos'' kiest, dient u er rekening mee te houden dat dit een voorbehandeling is van het hout. Het hout dient dan na montage binnen 8 weken met een gekleurde beits te worden behandeld. Kleur zorgt er namelijk voor dat er pigment in het impregnant of beits zit en dit biedt bescherming tegen UV straling, welke vergrijzing tegen gaat.
U kunt meerdere kleuren kiezen bij een tuinhuis of veranda. Zo kunt u bijvoorbeeld de wanden voorzien van een bepaalde kleur, de staanders en ringbalk constructie in een andere kleur en de dakconstructie ook in een andere kleur. Vindt u schilderen geen probleem en gaat u liever zelf aan de slag? Uiteraard kunt u het hout ook gewoon onbehandeld laten leveren of alle planken zelf voorzien van een gekleurde beits. Wij adviseren dan wel om alle planken, vóór montage, te beitsen en te laten drogen voor een optimaal resultaat. Gebruikt u de dompel-impregnatie methode als grondlaag en gaat u het nadien zelf nog beitsen voor een dekkend resultaat of laat u het hout onbehandeld leveren? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een beits op waterbasis. 

- Hardhouten onderprofielen
Dit is in veel gevallen een belangrijke basis voor een tuinhuis/veranda. We zien namelijk vaak dat een tuinhuis/veranda op bestrating, betonvloer of opsluitbanden wordt geplaatst en omdat dit van beton is, is het altijd wat vochtig. Met de hardhouten onderprofielen voorkomt u optrekkend vocht in de onderste planken, waardoor deze niet kunnen gaan rotten. Onze onderprofielen worden op maat gemaakt van het tuinhuis, waardoor het een strak geheel wordt. Indien u deze optie erbij kiest dan monteren wij in de fabriek de onderprofielen vast aan het onderste regelwerk, zodat u gelijk kunt starten met de opbouw. De onderprofielen hebben een levensduur van circa 50 jaar.

- Betonpoer inclusief draadeind
Indien u een fundering van betonpoeren gaat maken kunt u er voor kiezen om er betonpoeren inclusief draadeind bij te bestellen.

- 25mm houten vlonder inclusief regelwerk
Met een houten vlonder wordt een soort platform gecreëerd dat iets boven de grond wordt geplaatst. Naast dat er dan een mooi egaal houten terras ontstaat die de tuin gelijk een heel andere uitstraling geeft kan het ook een uitkomst bieden wanneer uw tuin niet helemaal waterpas loopt. We kunnen de houten vlonder ook inclusief hardhouten fundering leveren. De funderingspiketten dienen dan goed waterpas in de grond te komen. De hardhouten fundering bestaat uit 100cm piketten, kantplank en slotbouten. De vlonder wordt in prefab elementen aan geleverd.

Dichte zijwand veranda
dichte-zijwand-veranda-popup-info
Dichte zijwand veranda
Wandverhoging
wandverhoging-popup-info
Wandverhoging
Buitenwand betimmering type wandbekleding
buitenwand-betimmering-type-wandbekleding-popup-info
Buitenwand betimmering type wandbekleding
Binnenwand betimmering veranda type wandbekleding (indien dubbele wandbetimmering gewenst is)
binnenwand-betimmering-veranda-type-wandbekleding-(indien-dubbele-wandbetimmering-gewenst-is)-popup-info
Binnenwand betimmering veranda type wandbekleding (indien dubbele wandbetimmering gewenst is)
Open zijkant veranda
open-zijkant-veranda-popup-info
Open zijkant veranda
Voorkant veranda
voorkant-veranda-popup-info
Voorkant veranda
Dak overstek
dak-overstek-popup-info
Dak overstek
Dak afwerking
dak-afwerking-popup-info
Dak afwerking
Dompel-impregnatie wanden buitenzijde
dompel-impregnatie-wanden-buitenzijde-popup-info
Dompel-impregnatie wanden buitenzijde
Dompel-impregnatie wand binnenzijde veranda (indien van toepassing)
dompel-impregnatie-wand-binnenzijde-veranda-(indien-van-toepassing)-popup-info
Dompel-impregnatie wand binnenzijde veranda (indien van toepassing)
Dompel-impregnatie constructie (staanders en ringbalk)
dompel-impregnatie-constructie-(staanders-en-ringbalk)-popup-info
Dompel-impregnatie constructie (staanders en ringbalk)
Dompel-impregnatie dak boeidelen
dompel-impregnatie-dak-boeidelen-popup-info
Dompel-impregnatie dak boeidelen
Dompel-impregnatie dakhout
dompel-impregnatie-dakhout-popup-info
Dompel-impregnatie dakhout
Betonpoer inclusief draadeind
betonpoer-inclusief-draadeind-popup-info
Betonpoer inclusief draadeind
25mm houten vlonder incl. regelwerk (prefab elementen)
25mm-houten-vlonder-incl.-regelwerk-(prefab-elementen)-popup-info
25mm houten vlonder incl. regelwerk (prefab elementen)
Uw samenstelling:
  • U heeft nog geen opties geselecteerd.
  • UNIEK: Eenvoudige en complete PREFAB doe-het-zelf bouwpakketten
  • Klantvriendelijkste online buitenverblijvenshop van de Benelux
  • Directe levering uit eigen Nederlandse productiefabriek
  • GRATIS en compleet bij u thuis geleverd
Wij denken graag met u mee